ŞEHİT SERDAR GÖKBAYRAK İLKOKULU
Kayabaşı Mah. Selçuklu Sokak 17. Bölge No6 Başakşehir / İstanbul

VİZYON

Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışı ile örnek ve önder birim olan okulumuzun bugünkü değerlerini ortaya çıkararak, gelecek hayallerine ulaşmak için kurumsal değerleri belirleyip, evrensel değerlere uygun olarak; ırk, din, dil, cinsiyet ve bedensel eksiklere bakmadan; tüm insanlara eşit davranan, başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, her öğrenciye, her türlü fırsatın verilmesi gerektiğini bilen ve bu doğrultuda çalışan eğitim, kültür, bilim ve sanat merkezi olmaktır.

MİSYON

Yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki öğrencilerimize, temel bilgi, beceri ve davranışları kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerine ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sosyal ve kültürel olarak sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.

Okulumuz 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılmıştır.

Tam gün

Okulumuz öğrenci servis taşımacılığı İkramtur Turizm tarafından yapılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İstanbul il merkezine 25 km ve 30 dakika; Başakşehir ilçe merkezine ise 8 km ve 10 dakikadır.

Kayabaşı 17. Bölgededir.

Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik.

HAREZMİ EĞİTİM MODELİ