2023-2024 ANAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTI DUYURUSU

Sayın Velimiz:

Okulumuz 2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul—Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26.10.2023 Perşembe günü Saat 12:00’de aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda okulumuz Konferans salonunda yapılacaktır.

Okul-Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılımlarınızı bekliyoruz.

ŞEHİT SERDAR GÖKBAYRAK ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

OKUL AİLE BİRLİĞİ VELİ TOPLANTISI

Sayın Velimiz:

Okul-Aile Birliğimizin çalışmalarına destek olabilmek için toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

02.10.2023

Mehmet Türker SARI

Gündem:                                                                                                                                          Okul Müdürü

1.  Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

2.  Divan Başkanlığının Oluşturulması.

3.  Okul Müdürü Mehmet Türker SARI’nın konuşması.

4.   Yönetim ve Denetim Kurulunun Faaliyet Raporlarının Okunması ve İbra Edilmesi.

5.   Yönetim Kurulu Üyeliğine veliler arasından 5 asil, 5 yedek üye seçimi.

6.   Denetim Kuruluna Veliler Arasından 1 Asil 1 Yedek; Öğretmenler Arasından 2 Asil 2 Yedek Üye Seçimi.

7.  Okulun Eğitim-Öğretim Kalitesinin Yükseltilmesine İlişkin Önerilerin Görüşülmesi.

8. Dilek ve Temenniler, Kapanış.

COCUKLARINIZA YAPACAĞINIZ EN BUYUK IYILIK ONLARA ZAMAN AYIRMAKTIR.